Gaston Software

Volledig Garage Management in de Cloud

Workshop Gaston Software in het Bovag huis

Hierbij nodigen wij u van harte uit, deel te nemen aan de Gaston workshop op 09 oktober 2019. Deze wordt zoals gebruikelijk gehouden in het Bovag huis te Bunnik.
U bent welkom vanaf 18:30 uur, we beginnen om 19:00 uur en we eindigen om 22:00 uur. Aan de deelname zijn géén kosten verbonden en uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Jaarcongres Bovag 2018

De verschuiving van bezit naar gebruik, de beperkte toegang tot technische informatie, de groei van online verkopen en krapte op de arbeidsmarkt. Allemaal ontwikkelingen die vragen om het maken van keuzes en besluiten. Hoe krijgt u meer grip op de zaak? Meer grip op technische informatie, op online verkoop, op uw medewerkers en op uw toekomst? Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven krijgt u concrete handvatten. Het is een dag vol informatie, inspiratie en interactie. Kortom, een dag die u niet mag missen!

Automotive ICT Day

Ontwikkelingen in techniek, consumentengedrag en de politiek zorgen ervoor dat het autobranchelandschap in razend tempo verandert. Een van de belangrijkste onderdelen van de verandering is de positie die ICT inneemt binnen organisaties. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar kennis en informatie over passende ICT oplossingen. Automotive ICT Day is het platform waar beslissers op gebied van ICT binnen autobedrijven zich kunnen laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.