13-09-2017

Software

Gaston is een uniek garage management software pakket, waarmee u in de Cloud, snel en efficiënt uw volledige garage management kunt uitvoeren. U beschikt over alle benodigde disciplines binnen één pakket. Implementatie is snel geregeld en het pakket is zeer gebruikersvriendelijk, dus u kunt snel aan de slag!


Gaston is in nauwe samenspraak met garagisten ontwikkeld. Specialisten met jarenlange specifieke branchekennis hebben de software geschreven. Zij hebben daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste programmeertechnieken. Zaken als het factureren van werkorders of het plannen van afspraken is snel geregeld.

In the Cloud


Lokale installatie is niet langer nodig. Gaston is cloud software in optima forma: via het internet logt u in vanaf elke gewenste plek – thuis, op kantoor of onderweg – en u kunt direct aan de slag. Ook het maken van back-ups of het installeren van updates is niet langer nodig: u werkt altijd met de laatste up-to-date versie en back-ups worden automatisch geregeld.

Gebruikersvriendelijk


De Gaston software is uitgebreid door garagisten getest, met zeer positieve resultaten. Als een belangrijk pluspunt komt steeds de gebruikersvriendelijkheid van het pakket naar voren. Zo kunnen alle handelingen vanuit één en hetzelfde scherm worden verricht.  Facturen worden automatisch in uw financiële administratie opgenomen. Om de voertuiggegevens op te halen hoeft slechts het kenteken te worden ingevoerd. En invoer van postcode en huisnummer volstaat om de volledige adresgegevens op te halen. Onderdelen haalt u eenvoudig uit Mijngrossier, Aldoc, Grossier.nu of uit uw eigen onderdelenbestand. Het is mogelijk om de planning weer te geven op een tweede scherm. Vervolgens kan met één klik op de afspraak de bijbehorende werkorder op het tweede scherm geopend  en bewerkt worden.