Automobiel Management Gala 2019

Gaston schuift aan bij het Automobiel Management Gala 2019

Tijdens het eerste Automobiel Management Gala van 18 januari 2019 staat de vraag ‘What’s your drive’ centraal. In Het Hart van Holland kunnen u en uw partner een stijlvolle dineravond verwachten, geheel in het teken van een spetterende opening van een ambitieus autojaar 2019.

Tussen de gangen door is er een veiling met bijzondere items waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Maar de avond is niet compleet zonder meerdere, bijzondere gasten die een inkijkje geven in hun drive.

De presentatie van deze speciale avond is in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontvangt aan haar De Automotive- wereld draait door-tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts, prof. dr. Casper van Eijck baanbrekend chirurg áan het Erasmus MC op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyen- oord. Ook zal er een bekende Nederlandse sportman aanschuiven om zijn passie met ons te delen. Sanne onderwerpt ze allemaal aan kritische vragen op zowel zakelijk als privé gebied. Maar vooral waar ligt zijn of haar drive.